Over ons

Over Worldline

Worldline is de Europese marktleider in elektronische betalingen en transacties. We bouwen al bijna 45 jaar bruggen tussen handelaars en consumenten dankzij vernieuwde betaaloplossingen en diensten die inspelen op de behoefte van iedereen. Vandaag werken wij samen met meer dan 100.000 handelaars, groot en klein die op ons vertrouwen om hun klanten vlot en veilig te laten betalen. 

Waarschijnlijk ken je ons al…

Worldline ontwikkelt systemen en oplossingen die een naadloze ervaring bieden aan zowel onze klanten als de klanten van onze klanten. We stellen ons ten doel een geweldige ervaring voor eindgebruikers te bieden en je hebt ons in het dagelijks leven ongetwijfeld al aan het werk gezien, van het opnemen van geld tot het afrekenen in een restaurant. Als je ooit online tickets hebt gekocht, heb je hiervoor onze systemen gebruikt. Als je een online betalingssysteem hebt gebruikt om te winkelen, waren wij erbij. 

Dankzij onze industriële verwerkingscapaciteiten kunnen we miljarden elektronische transacties per jaar verwerken in onze streng beveiligde datacenters. 

Over Card Stop

Card Stop is de centrale dienst waarbij je betaalkaarten en andere betaalproducten zoals maaltijdcheques en mobiele betaalapplicaties kan laten blokkeren. De dienst is dag en nacht, 7 op 7 beschikbaar. Wij helpen je bij verlies of diefstal van je kaart of smartphone, of bij een vermoeden van fraude.

Card Stop is een dienst van Worldline.